Да направим мръсно

Предупреждение: Следващия текст е валиден, само за МЪЖЕ и то при условие че могат да създават приятлесвтва със ЖЕНИ. Ако не попадате в тази група няма защо да четете по надолу. :)

Искате да направите мръсно на най-добрата (може и да не е баш най) си приятелка? Няма проблем ето един много лесен начин:

Предполагам като приятелка че се случва да се виждате (по приятелски) от време на време. Понякога дори да й ходите на гости, когато е сама (пак по приятелски, и никви задни помисли за отпред ), а и тя си има приятел, а вие иската де се пошегувате с нея, както и с него. (Внимавйте следното може да ви струва много). Когато се случи ТОЙ да й се обади, когато сте само двамата у тях (може и някой друг да е в стаята без значение е, стига той да не го знае това) се провиквате по силно: "<тук слагате нейното име, или думи от рода на скъпа, мила и прочие > намерих ти прашките може да си ги обуеш ...". Това определено ще вкара в шок и нея й нейното гадже :) Красота не мислите ли ??? Вие просто може да седите и да се превивавате от смях.

P.S. Предполагам може да измислите много подобни изричения за тази ситуация, въпрос на въображение, НО внимавайте после как ще се измъквате от ситуацията :) УСПЕХ !!!

Коментари

Популярни публикации от този блог

Голота

Случайността на моя страна :)

:) :| :(