Harry Potter


Наскоро изгледах 6-те филма за Хари Потър (за сетен път). След края на 6-я фил изпитах неудържимо желание да разбера кога ще излезне следващият 7-и последен филм. За жалост филма няма да е 1 а цели 2 и те ще излезнат през ноември и следващият юли. Това означава 1 година да чакам за да разбера какво става накрай. Просто не издържах още на следващия ден отидох и си купих 7-а книга - Хари Потър и даровете на смъртта.


Книгата е страшно увлекателна за хора фенове на Хари Потър. За жалост като всичко хубаво и тя свърши. Изчетох я и сега чувствам една празнина в себе си. Вече знам как всичко свършва. И това ме изпълва със задоволство. Но както казах, всичко свършва. Няма я магията вече. Остават няколко книги които да лежат на полицата. А в съзнанието ми една дупчица, една липса. Това не е за първи път. Така се чувствах и след края на Властелина. Хубавата новина е, че филмите могат да се гледат отново, а книгите могат да бъдат препрочетени :)

За сега ще оставя на страна Хари Потър, и ще се върна на Тери Пратчет :) и ще чакам ноември месец за да изгледам първата част от последния Хари Потър. Между другото трейлъра е пуснат вече и изглежда много добре :)



Коментари

Популярни публикации от този блог

Голота

Случайността на моя страна :)

:) :| :(