Жегите

Кво става с тва глобално затопляне, няма ли да идва ледниковият период. Тва вече не се трае. Жега, жега и пак жега. На вън жега в офиса жега. Тръгнеш да пуснеш климатика, оп половината колежки скочат от стола като опарени. Ама то такова 18 градуса е малко, дайте да го поставим на 21. Ало хора съвземете се. Като смъкнем температурата в стаята на някои хора ще им е добре, ще се диша. На други ще им е студено, те ще вземат да се облекат. Кво трябва да направят хората на които след пускането на климатика им е още горещо? Да си съблекат дрехите? Да си одерат кожата? Да си направят липосукция?

Климатика си е нож с две остриета, днес ти е кеф че е хладно, утре лежиш с температура в къщи (пак гот, твоята е 38 вън е 36 направо си е хладно, двага радуса отдолу. не екато 36,5 на 36 нали ?)

Лично мое мнение е че хората трябва да работят в отделни помещения: Примерно: имаме три помещения в които се поддържат температури 37, 25 и 18 градуса. (аз съм за 18-те) И като постъпваш на работа си избираш помещение в което да работиш.

Айде стига глупости. Колегите отиват на обяд, а аз ще разполагам с дистанционното :)

P.S. Помещението с 37-те градуса го сложих, понеже познавам хора, на които вечно им е студено и ако температурата на въздуха не е по-висока от телесната почва да ги втриса.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Голота

Случайността на моя страна :)

:) :| :(