Скука

Много ми е странно когато човек каже: "Скучно ми е ..." какво подяволите (a.k.a. WTF), щом ти е скучно значи имаш свободно време, а да имаш свободно време и да незнаеш какво да го правиш, е това вече е голям проблем ... но мога да дам няколко съвета ...
1. Може да прочетеш някоя книга, дори да е за нти път. Не wikipedia, не новините в дир.бг, не страничката с клюките и жълтата хроника (тук повръщам, как подяволите някой може да чете такова нещо, трябва още една тема.), да стани от стола или леглото в който така мързеливо скучаеш, пресгни се към онова прашасало, хванало паяжини място в ъгъла на стаята, почисти прахоляка и паяжините (не кашляй колко пъти ти казах да почистиш), опитай се да си спомниш как се четат тези странни букви (кирилица) намери нещо интересно, върни се в старата си позиция (на леглото, стола или ако много те напъва отиди и в кенефа), отвори внимателно за да не се разпадне и започни бавно да четеш, сякаш сега прохождаш. Браво.
2. Може да излезнеш да се поразходиш, дори и сам, дори и под дъжда. Толкова ли е трудно, обличаш нещо (дрехи, не да ми загубиш 97 минути в търсене на какво да облечеш) излизаш през вратат. Добре до тук се справи, вдишай това е въздух, различен е от стаята ти нали ??? започни да ходиш, усещаш ли кръвата се раздвижва в скованото ти тяло, не се ли чувстваш по-добре ???
3. Може да пробваш да караш колело, ролери, ролкови кънки, зимни кънки (зависи от сезона).
Все нещо ще измислите ...

Коментари

Популярни публикации от този блог

Голота

Случайността на моя страна :)

:) :| :(